Kawa, kakao, wanilia… – wszyscy doskonale znamy te produkty. Ale czy na pewno? Ile wiemy o ich pochodzeniu? Czym jest wanilia, czy figi są niebezpieczne? Zapraszamy na wirtualny spacer po szklarniach Ogrodu Botanicznego UW gdzie wspólnie odpowiemy na te i inne pytania.
Link do konkursu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvvBtezbCXPJlQd2e0RSn7XzXXpbaXWbVMPsk1xZf9tET5zQ/viewform?fbclid=IwAR1TuFlrrZuwgfitWHkDtsUdHVLsMnoTeIpakz_2EwgqRpm2sEJ_vFX1rsQ
mgr Anna Albin,
mgr inż. Mateusz Skłodowski,
Barbara Płaskonka, Bartłomiej Starzyński
Koło Naukowe Botaniki,
Ogród Botaniczny UW
Strona Wydziału Biologii UW:
https://www.biol.uw.edu.pl/
Wydział Biologii UW na Facebooku:
https://www.facebook.com/Wydzial.Biologii.UW
Noc Biologów na Uniwersytecie Warszawskim na Facebooku:
https://www.facebook.com/nocbiologowuw
Kontakt w sprawie publikowanych materiałów:
wydzialbiologiiuw@gmail.com